In een doodlopende straat vlakbij het centrum van Sint-Genesius-Rode vind je deze perfect onderhouden villa. Tijdens de grote renovatie kreeg de volledige bovenverdieping een nieuwe vloer en bijpassende deuren. Tevens werd er een nieuwe badkamer geïnstalleerd met regendouche. Als kers op de taart is de volledige woning voorzien van 3 dubbele beglazing met buitenschrijnwerk van ‘Moabi’ hout. Het meest duurzaamste hardhout op de markt.  Ook oprit en tuin werden grondig onder handen genomen. Recent in 2015 werd de living nog volledig in het nieuw gezet, inclusief open haard en inbouwkasten. Verder zijn er 3 kamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken met alle moderne toestellen. In de ruime tuin vind je een gezellig terras waar je al vanaf  ‘s morgens kan genieten van het zonnetje. Op zoek naar een gezellig rustig gelegen villa op topligging? Gevonden!

Slim verkocht, zonder makelaar. 16.353 € bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

1986

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2010

TERREIN
TERREIN

610 m²

WONING
WONING

215 m²

KAMERS
KAMERS

3

BADKAMERS
BADKAMERS

2

Woordje van de eigenaar:

Hallo, ik ben Magda. Nu de kinderen het huis uit zijn, ben ook ik klaar voor een nieuw avontuur. Het mag voor mij best een beetje kleiner zijn, maar vooral een beetje dichter bij de kleinkinderen. Het was fijn wonen hier, niet enkel door de heerlijke rust en uitstekende ligging maar ook de geweldige buren. Wie kan immers zeggen dat zijn straat een eigen feestcomité heeft dat elke zomer een fijne bbq organiseert. In Heyenblok kom je niet enkel wonen. Hier kom je leven!

CONTACTEER magda

Uitrusting

Elektrische verwarming
Open haard
3 dubbel glas
veiligheidssloten
Kelder
Zolder
Regendouche
Ligbad

Elektrisch fornuis
Microgolfoven
Oven
Koelkast
Afwasmachine
Koele berging
Regenput
Tuinhuis
Garage

In de buurt

Deze mooie woning ligt bovenaan in een doodlopende straat. Hier kunnen kinderen nog veilig buiten spelen. In de zomer wordt er zelfs een groot buurtfeest met barbecue en petanque georganiseerd. Leuk voor de kids maar ook voor de ouders. Zo leer je snel de fijne buren kennen. Op wandelafstand vind je de belangrijkste trein en bus verbindingen, een leuke kleuter- en lagere school en een groot sportcomplex met zwembad.  De grote bekende supermarkten, een aantal speciaalzaken en het O.LV. instituut vind je al op minder dan 2 km. Voor een dagje shoppen ga je naar Waterloo of Halle. En met zijn centrale ligging ben je op 10 minuten op de autosnelweg richting Brussel of sta je op 5 minuten in het Zoniënwoud voor de mooiste wandel- en fietsknooppunten van Vlaanderen. 

  Agent

  Magda Elinckx

  Phone Calls 0477 18 64 71 Message magda.elinckx@telenet.be

  Stuur een bericht naar Magda.

   ADRES

   Heyenblok 21

   1640 Sint-Genesius-Rode

   BESCHIKBAAR

   Vanaf 15 augustus 2018

   TELEFOON

   0477 18 64 71

   E-MAIL

   magda.elinckx@telenet.be

   Zelf je woning verkopen?

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   bezoek Hello Home

   Powered by hellohome.be

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This